Φυσικο κερι Σογιας -Meditation

Βάρος: 0.450kg

21 τεμάχια διαθέσιμα

Άμεσα διαθέσιμο
Χειροποίητο φυσικό κερί σόγιας με αιθέρια έλαια Meditation

Φυτικό κερί σόγιας με αιθέρια έλαια Κέδρος, Λιβάνι, Σανταλόξυλο. Το κάθε ένα συστατικό έχει μακριά παράδοση σε όλο τον κόσμο και σε θρησκευτικά θυμιάματα ανεξαρτήτου δόγματος. Ο ισορροπημένος συνδυασμός των τριών συστατικών σε ένα άρωμα προσφέρει ζεστασιά στην ψυχή, δημιουργώντας μια κατάλληλη ατμόσφαιρα για διαλογισμό.

Μια βασική καινοτομία των κεριών μας είναι το γεγονός του ότι χρησιμοποιούμε φυτικής προέλευσης κερί(soy wax). Το κερί σόγιας έχει χαμηλότερο σημείο τήξης από την παραφίνη. Η χαμηλή θερμοκρασία κατά την διάρκεια της παραγωγής του κεριού αλλά και κατά την διάρκεια της χρήσης του, εξασφαλίζουν ένα ευγενικό περιβάλλον για τα αιθέρια έλαια (χαμηλή θερμοκρασία), με αποτέλεσμα ο χρήστης να εισπράττει ένα πληρέστερο αρωματικό φάσμα, με φρεσκάδα και με αυθεντικό και τυπικό άρωμα, που είναι πολύ κοντά στην βοτανική πρώτη ύλη. Με το άναμμα του κεριού και σε λίγη ώρα θα διαχέονται στο χώρο σας 100% γνήσια αιθέρια έλαια, τα οποία προσφέρουν υγεία και ευεξία.aditiΦυτικό κερί σόγιας με αιθέριο έλαιο. Μια βασική κ  

Τα αιθέρια έλαια μπορούν να μας επηρεάσουν με πολλούς τρόπους.
Η εισπνοή ντελικάτου αρωματισμένου αέρα μπορεί να τονώσει, να αναζωογονήσει, να ηρεμήσει ή και να δημιουργήσει μια επιθυμητή διάθεση. Αφήνουμε σε εσάς να ανακαλύψετε τις μοναδικές αρωματικές χροιές οι οποίες θα αποτελέσουν μια πηγή ευζωίας.

Μεγάλο μέγεθος 200 ml υπέροχη γυάλινη συσκευασία.